Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΑΘΗΝΑ» λειτουργεί από τον Μάιο του 2019 στα Κύμινα Θεσσαλονίκης.

Σε ένα ζεστό, όμορφο και φιλικό περιβάλλον φιλοξενούνται βιβλία λογοτεχνίας σε πληθώρα τίτλων, ελλήνων και ξένων συγγραφέων. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο τμήμα του παιδικού βιβλίου με μεγάλη ποικιλία για παιδάκια όλων των ηλικιών. Κάθε βιβλίο που βρίσκεται στα ράφια του βιβλιοπωλείου επιλέχθηκε αποκλειστικά, συνειδητά και προσεκτικά για μικρούς και μεγάλους ξεχωριστούς βιβλιοφάγους!

Η ιδιοκτήτρια με μεγάλη πείρα και αγάπη για το βιβλίο είναι πάντα  έτοιμη να σας εξυπηρετήσει, ακόμα και για την αναζήτηση δυσεύρετων βιβλίων.

Όσον αφορά στο παιχνίδι στο χώρο του βιβλιοπωλείου θα βρείτε εκπαιδευτικά κυρίως παιχνίδια που σκοπό έχουν μέσα από τη διασκέδαση να περάσουν γνώσεις στο παιδί, να τσεκάρουν τις γνώσεις που ήδη υπάρχουν, να τονώσουν την ευφυΐα, την παρατηρητικότητα και τη λογική, αλλά σίγουρα και να ψυχαγωγήσουν μικρούς και μεγάλους.

Στο κατάστημα υπάρχει ειδικό τμήμα για εκπαιδευτικό υλικό, σχολικά βοηθήματα, σχολικές τσάντες, χαρτοσχολικά, είδη χόμπυ (ζωγραφική, ντεκουπάζ κ.α.) και λογιστικά έντυπα ενώ παρέχονται και υπηρεσίες βιβλιοδεσίας, πλαστικοποίησης, φωτοτυπίας και κατασκευής σφραγίδων.